Més esport
»
»
»
»
»
La Fórmula 1 confirma l’horari del Gran Premi d’Hongria

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Acción durante una carrera de Fórmula 1 de la anterior temporada. Foto: F1

La Fórmula 1 confirma l’horari del Gran Premi d’Hongria

Acción durante una carrera de Fórmula 1 de la anterior temporada. Foto: F1

La Fórmula 1 es dirigeix a Budapest per a la primera de dues carreres consecutives abans de les vacances d’estiu, i els pilots es preparen per a competir en el Gran Premi d’Hongria. I ací està com i quan pots veure com es desenvolupa tota l’acció del cap de setmana.

Red Bull arriba a la vora d’escriure més història, ja que busquen aconseguir 12 victòries consecutives seguides, des de la seua victòria en la final de la temporada passada a Abu Dhabi. Però amb Mercedes, McLaren, Aston Martin, Ferrari i Alpine trepitjant-los els talons. Max Verstappen arriba al Gran Premi d’Hongria després d’haver guanyat sis carreres seguides i actualment es troba en el cim del campionat de pilots per davant del seu company d’equip en Red Bull, Sergio Pérez, per 99 punts.

Verstappen va guanyar la carrera de l’any passat a Budapest per davant del huit vegades guanyador en Hungaroring, Lewis Hamilton, amb George Russell completant els tres primers. Llavors, pot Verstappen aconseguir dues victòries seguides a Hongria o algú més pot arribar a l’escaló més alt de la tribuna aquest cap de setmana?

L’acció comença amb la FP1 i la FP2 el divendres 21 de juliol, en preparació per a la qualificació del dissabte 22 de juliol i el Gran Premi d’Hongria el diumenge 23 de juliol. Respecte a la carrera, els seguidors de la Fórmula 1 podran seguir-la a Espanya a partir de les 15.00, que serà el moment en el qual s’apaguen les llums i arranquen els cotxes.

Text: Fórmula 1.

Por Golsmedia

Categorías Més esportMotor