Més esport
»
»
»
»
»
Verstappen aconsegueix la pole, però eixirà cinqué per sanció

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Verstappen celebrando la victoria. Foto: Red Bull.

Verstappen aconsegueix la pole, però eixirà cinqué per sanció

Verstappen celebrando la victoria. Foto: Red Bull.

Max Verstappen ha aconseguit la primera posició en el Gran Premi de Bèlgica. El pilot holandés ha tornat a ser el més ràpid i eixiria primer de no ser per una sanció. Els pilots espanyols no van tindre molta sort. Carlos Sainz ha acabat en cinqué lloc, mentre que Fernando Alonso eixirà des de la novena plaça.

Max Verstappen va rebre una penalització de cinc llocs en la graella d’eixida en el Gran Premi de Bèlgica d’aquesta finalitat de setmana després que el pilot de Xarxa *Bull es fera càrrec del cinqué muntatge de la caixa del canvi de la campanya abans de la qualificació.

A més de les assignacions d’unitats de potència, els conductors estan limitats segons les regulacions actuals de F1 quant a la quantitat de components de número restringit (RNC) que poden usar en el transcurs d’una temporada.

Els RNC són components que componen la caixa del canvi, dividits entre la caixa i el casset de la caixa del canvi (una assignació de quatre per a la temporada), i la transmissió de la caixa del canvi, els components del canvi de marxes i els components auxiliars (també una assignació de quatre per a la temporada).

Amb 11 carreres menys, Red Bull ha instal·lat una cinquena línia de transmissió de la caixa del canvi, components de canvi de marxa i components auxiliars en el RB19 de Verstappen per al cap de setmana de Spa-*Francorchamps, cosa que significa que rebrà una penalització de cinc llocs en la graella.

Atés que el format Sprint està en joc, la penalització de Verstappen s’aplicarà al Gran Premi del diumenge, sense efecte en la seua posició en la graella per a la carrera de 100 quilòmetres del dissabte a la vesprada.

Text: Fórmula 1.

Por Golsmedia