Més esport
»
»
»
»
»
Jaume Masià es fa amb la pole en Moto 3 i eixirà primer

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Jaume Masià celebrando. Foto: Moto GP.

Jaume Masià es fa amb la pole en Moto 3 i eixirà primer

Jaume Masià celebrando. Foto: Moto GP.

Jaume Masià va traure a relluir tot el seu talent per a conquistar la difícil ‘pole position’ de Moto3™ del GP Monster Energy de Gran Bretanya i superar per poc més de 3 dècimes a un inesperat Scott Ogden. La presència intermitent de la pluja, les baixes temperatures i la humitat acumulada en el traçat van augmentar la intensitat d’una lluita que va concloure amb el líder Daniel Holgado com l’encarregat de completar la primera fila en la carrera del diumenge en Silverstone després d’anar-se al sòl.

Riccardo Rossi i Joel Kelso completen el Top 5, amb Ayumu Sasaki tancant la segona línia de graella. Iván Ortolá encapçalarà la tercera fila després de ser 7é, secundat per Deniz Öncü i Tatsuki Suzuki. Stefano Nepa va completar el Top 10 amb Xavier Artigas i Filippo Farioli al seu deixant.

José Antonio Rueda va aconseguir situar-se dins del Top 15 de la Q2, mentre que la resta d’espanyols hauran de remuntar des de la part més retardada de la graella. La carrera del GP *Monster Energy de Gran Bretanya de Moto3™ arrancarà a les 12.00 de hui.

Text: Moto GP.

Por Golsmedia

Categorías Més esportMotor