Més esport
»
»
»
»
»
Carlos Sainz acaba en la segona posició en els lliures del Gran Premi de Monza

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
sainz
Carlos Sainz en pista durante el Gran Premio de Australia. Foto: Scuderia Ferrari.

Carlos Sainz acaba en la segona posició en els lliures del Gran Premi de Monza

Carlos Sainz en pista durante el Gran Premio de Australia. Foto: Scuderia Ferrari.

Max Verstappen va continuar des d’on ho va deixar la setmana passada en Zandvoort per a marcar el ritme inicial a Monza. El pilot de Red Bull va encapçalar la taula de temps en la primera hora d’entrenaments lliures a Itàlia, per davant del seu rival Carlos Sainz i el seu company d’equip Sergio Pérez.

L’última vegada que els pilots van eixir a la pista, es van lliscar sota una forta pluja i la pista mullada en Zandvoort. No obstant això, quan van eixir del pit lane a Monza, van ser rebuts per un cel assolellat i temperatures càlides.

Va haver-hi una mescla de neumàtics al principi quan els pilots van començar a adaptar-se a l’Assignació Alternativa de neumàtics (LLIGA) de Pirelli . Mentre que la majoria va optar per utilitzar neumàtics durs i blans, Haas i Aston Martin van utilitzar els mitjans en tots dos cotxes.

Va ser Oscar Piastri, amb els blans, qui va marcar la primera posició, encara que va haver-hi notícies desagradables per als pilots d’Alfa Romeo recentment pintats. Tant Valtteri Bottas com Zhou Guanyu no van poder eixir del pit lane, queixant-se d’anti-bloqueig.

Però quan els temps van començar a baixar encara més, va ser Verstappen qui va marcar el ritme en les dures, recorrent el circuit de Monza en 1m 22, 657s. Carlos Sainz va mostrar un bon ritme per a Ferrari, quedant a 0.046s del pilot holandés. El dues vegades guanyador a Monza, Fernando Alonso, va ser sisé amb els mitjans, per davant de Norris, corredor amb pneumàtics blans. Els va seguir el cinc vegades guanyador a Monza, Lewis Hamilton, que va ser huité més ràpid després d’haver corregut dur per a Mercedes.

Text: Fórmula 1.

Por Golsmedia