Més esport
»
»
»
»
»
Marc Márquez té tres opcions per a la pròxima temporada

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
marc
Marc Márquez durante la temporada 2022. Foto: Repsol Honda Team.

Marc Márquez té tres opcions per a la pròxima temporada

Marc Márquez durante la temporada 2022. Foto: Repsol Honda Team.
Marc Márquez és el centre de totes les mirades al Misano World Circuit Marco Simoncelli durant la disputa del Test Oficial d’aquest dilluns. El seu box va concentrar a primera hora tota l’atenció per a conéixer les seues evolucions a lloms del prototip de la RC213V 2024. Amb el pas de les hores, el campió va poder oferir les seues primeres reaccions en una entrevista i en un ‘mitjana scrum’ amb els mitjos presents en el circuit.

Després de moltes setmanes de rumors, Marc revelarà oficialment on correrà en 2024 en les pròximes tres setmanes després de confirmar aquest dilluns en el Test de Misano que la seua decisió arribarà prompte: «No hi ha molt de temps. Hi ha una data límit. Al voltant de l’Índia, el Japó decidiré». El pilot va assegurar que té tres opcions per a la pròxima temporada: «un Pla A, un Pla B i un Pla C». «Tinc els tres plans, les tres idees molt clares, tinc clar el que ha de passar per a cadascun d’ells, així que, bo, temps, falta temps», va comentar, abans d’assenyalar que només «una o dues persones» del seu cercle pròxim coneixen les seues opcions.

Després d’estrenar el primer prototip de la RC213V 2024 d’Honda, l’espanyol va afirmar: «L’estil de pilotatge és bastant diferent, però, al final, els problemes són els mateixos, així que hem de continuar treballant. Per descomptat, sempre s’espera més. Si aquesta és la base, si aquesta és la moto, llavors estem lluny. Hem de treballar i canviar moltes coses».

«Les decisions les tinc molt clares. Acabarem aquest test i, a casa, tranquil, pensarem en tot», va comentar Marc, abans d’aprofundir en les seues sensacions amb el prototip 2024: «En un test, un pilot sempre espera molt, sempre espera fer un pas avant quant a temps per volta. A vegades, m’ha passat altres anys que les sensacions potser no són les millors perquè és una moto nova, és diferent, però el temps ve i després ja et vas acostumant a aqueixa moto. Però sí que és cert que, en aquest cas, són diferents les sensacions, però el temps per volta és molt similar. També és millor tindre aquestes sensacions ara i que tinguen marge de reacció de cara al futur».

Márquez també va remarcar la necessitat de trobar arguments palpables: «És el que vaig dir: s’ha de veure en fets. El marge, al final, la paciència… El temps va passant i el que necessites no és promeses sinó fets. A veure si a poc a poc es poden produir aqueixos fets per a seguir motivat i compromés -com he fet fins ara i com faré fins que estiga amb Honda- amb el projecte». Preguntat per si ha vist aqueixos «fets» en el Test, va desgranar el seu punt de vista: «Aqueixos fets a nivell de rendiment en pista, lògicament sempre esperes més perquè estem molt similar a la moto anterior; però a nivell de cares noves i idees noves, sí».

Text: Moto GP.

 

Por Golsmedia

Categorías Més esportMotor