Pilota Valenciana
»
»
»
»
»
CPV Pinós i CPV Abdet protagonistes a la estrena del campionat autonòmic Pilota Grossa

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Pilota Valenciana
Foto: Fedpival.

CPV Pinós i CPV Abdet protagonistes a la estrena del campionat autonòmic Pilota Grossa

Foto: Fedpival.

La V edició del campionat autonòmic de Pilota Grossa va començar el passat cap de setmana en les categories federades de primera, segona i tercera.

El grup 1 de la primera categoria, va començar d’una forma molt igualada, ja que tres dels equips empaten a dos victòries cadascun, havent-se de decidir les posicions en base a la diferència de cotos obtinguda.

La primera posició la ocupa el CPV Pinós, seguits del CPV Parcent A i el CPV Abdet C. Tanca la classificació del CPV Abdet B, els quals no varen aconseguir la victòria en esta jornada de competició.

En el grup 2 de la mateixa categoria, el CPV Abdet A va dominar la jornada, comptant totes les seues partides per victòria. El segueix en la segona posició el CPV El Genovés, el qual va guanyar dos de les seues partides. La tercera posició es per al CPV Abdet D i tanca la classificació, sense conèixer encara la victòria el CPV Parcent B.

Pel que a la la segona categoria, en el grup 1 el CPV Crevillent A va guanyar totes les seues partides , tot i que compta amb la mateixa diferència de cotos que el CPV Abdet E, equip que ocupa la segona posició. El tercer lloc l’ocupa el CPV Abdet G.

El CPV Abdet F encapçala el grup 2 de la categoria, la segona posició es per al CPV Murla, mentre que el CPV Parcent C ocupa la tercera posició.

Finalment, en tercera categoria, el grup 1 està liderat per el CPV Campello, que va debutar en la competició amb totes les seues partides per victòria. La segona posició es troba el CPV Abdet I i l’última posició es per al CPV Parcent D.

En el grup 2, el CPV Abdet H va guanyar totes les seues partides, havent guanyat no soles les seues partides, si no també tots els cotos. La segona posició es per al CPV Ondara, seguits del CPV Parcent E. En última posició està el CPV Crevillent B.

La pròxima jornada es disputarà el pròxim cap de setmana entre les diferents seus dels equips que participen en la competició. Foto: Fedpival.

Por Golsmedia

Categorías Pilota Valenciana