Més esport
»
»
»
»
»
Marc Márquez no és optimista amb la moto després del Test de Misano

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
motogp-marquez
Marc Márquez durante el GP de Tailandia. Foto: Repsol Honda Team.

Marc Márquez no és optimista amb la moto després del Test de Misano

Marc Márquez durante el GP de Tailandia. Foto: Repsol Honda Team.

Després d’un cap de setmana inoblidable en el Circuit Mundial de Misano Marco Simoncelli i d’una crucial prova durant el dilluns Post-GP, els temes de conversa en el pàdoc de MotoGP™ no escassegen. Després d’un inoblidable GP de San Marino, va arribar el Test de Misano, i totes les mirades es van centrar fermament en els fabricants japonesos.

El futur de Marc Márquez ha sigut objecte d’acalorats debats en els últims dies i setmanes, i s’esperava que les seues primeres sensacions a bord del prototip RC213V 2024 foren determinants en la seua decisió. No obstant això, sembla que el pilot del Repsol Honda no està molt satisfet amb les primeres imatges de la futura moto.

«L’estil de pilotatge és bastant diferent però, al final, els problemes són els mateixos, així que hem de continuar treballant. Per descomptat, sempre s’espera més. Si aquesta és la base, si aquesta és la moto, llavors estem lluny. Hem de treballar i canviar moltes coses».

«Hi ha un pla A, un pla B i un pla C… Tinc clar el que ha de passar en cadascun d’ells. Però no hi ha molt de temps. Hi ha una data límit. Al voltant de l’Índia o el Japó, decidiré».

En Yamaha, Fabio Quartararo es troba en una situació igual de difícil, i sembla que tampoc està molt satisfet amb l’últim paquet de la fàbrica de Iwata per a 2024. «Provem el nou motor, esperava una mica millor, però hem d’analitzar més«, va dir el Campió del Món de 2021».

«Anàvem molt més lents i les sensacions sobre la moto no eren bones, així que decidim tornar a l’aerodinàmica estàndard. Esperava alguna cosa molt millor, així que veurem en el pròxim Test de València«.

Text: Moto GP.

Por Golsmedia

Categorías Més esportMotor