Més esport
»
»
»
»
»
Aston Martin es planteja un ambiciós objectiu per a la temporada

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Fernando Alonso amb el seu Aston Martin. Foto: Aston Martin.

Aston Martin es planteja un ambiciós objectiu per a la temporada

Fernando Alonso amb el seu Aston Martin. Foto: Aston Martin.

Aston Martin s’ha fixat l’objectiu de superar a Ferrari i Mercedes i tornar a la segona posició en la classificació de constructors al final de la campanya. Un important pas avant durant l’hivern va portar a Aston Martin a emergir com el rival més pròxim de Red Bull quan va començar la temporada 2023, amb el nou fitxatge Fernando Alonso aconseguint sis podis en les primeres huit carreres.

No obstant això, una caiguda en la forma a meitat de temporada, juntament amb les millores dels seus rivals, va fer que Mercedes s’avançara per la P2 en la categoria de constructors a Espanya, amb Ferrari també fent el salt després de la seua actuació particularment forta a Itàlia l’última vegada.

Amb Europa deixada arrere i la seqüència d’escapades de l’any que començarà a Singapur aquest cap de setmana, el Director de Rendiment de Aston Martin, Tom McCullough, va exposar les ambicions de l’equip de Silverstone per a les últimes huit rondes. “L’objectiu és intentar tornar a la segona posició en el campionat de constructors”, va comentar. “És un objectiu valent, enfront d’una competència feroç».

“Mercedes ha tingut un parell d’esdeveniments forts. Ferrari va tindre el seu esdeveniment més fort de l’any a Monza, la seua carrera de casa; Esperem ser més competitius a mesura que tornem a algunes de les pistes amb major càrrega aerodinàmica en el futur. Els marges són bons en aquesta etapa de la temporada i ara tot es redueix a qui pot portar algunes millores més a la pista i qui pot executar els millors caps de setmana, operativament i també des del costat dels pilots».

Parlant de novetats, McCullough va deixar clar que Aston Martin no donarà treva des d’ara fins a l’última bandera a quadres de la temporada a Abu Dhabi: «Hem estat en el mateix camí de desenvolupament durant 18 mesos», va dir. “Aqueixes filosofies realment no han canviat; Encara estem portant peces a la pista des d’ara fins a cap d’any».

Tal com estan les coses, Aston Martin està a 11 punts del tercer classificat, Ferrari, i a 45 punts més del segon classificat, Mercedes, havent acabat recentment en el podi gràcies a la carrera d’Alonso fins al segon lloc a Holanda.

Text: Fórmula 1.

Por Golsmedia