Més esport
»
»
»
»
»
Marc Márquez no correrà amb Prima Pramac Racing la pròxima temporada

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Marc Márquez en una curva. Foto: Honda

Marc Márquez no correrà amb Prima Pramac Racing la pròxima temporada

Marc Márquez en una curva. Foto: Honda

El ram d’opcions de futur de Marc Márquez per a la pròxima temporada 2024 del Campionat del Món de MotoGP™ va sent, a poc a poc, més reduït. Aquest dilluns, sense anar més lluny, el particular serial sobre el seu futur relatiu a la pròxima campanya de MotoGP™ va escriure un nou capítol amb el fitxatge de Franco Morbidelli pel Prima Pramac Racing.

Molt s’ha especulat en les últimes setmanes sobre la possibilitat de veure al campió pilotant maquinària Ducati el pròxim curs en cas d’abandonar el Repsol Honda Team, amb els qui té un any més de contracte. Recentment, han existit un parell de vacants, en el Prima Pramac Racing i -la que ha sonat amb més força- en el Gresini Racing *MotoGP™. Doncs bé, amb l’arribada de ‘Franky’, que formarà dupla amb Jorge Martín després de l’adeu de Johann Zarco, la porta del Prima Pramac es tanca per a 2024.

Cal recordar que Marc Márquez, en la seua ‘mitjana scrum’ en el Test Oficial de Misano, va detallar que comptava amb diverses opcions de futur amb una frase que va donar la volta al món: «Hi ha pla A, pla B i pla C». Les expectatives es van avivar arran d’esmentar aqueixa tercera opció. Entenent que un dels plans passa per la seua continuïtat en Honda, les alternatives semblaven repartir-se entre Gresini -on formaria dupla amb el seu germà Alex-, Cosina Pramac i la cada vegada més improbable via de KTM.

«Tinc els tres plans, les tres idees molt clares; tinc clar el que ha de passar per a cadascun d’ells, així que, bo, temps, falta temps», va aprofundir Márquez davant els mitjans, avançant que la seua decisió no tardarà molt més a arribar: «No hi ha molt de temps. Hi ha una data límit. Al voltant de l’Índia/Japó decidiré«. Amb el Prima Pramac Racing fora de l’equació, per qui es decidirà Márquez per a competir a partir de 2024?

Text: Moto GP.

Por Golsmedia

Categorías Més esportMotor