Més esport
»
»
»
»
»
La Fórmula 1 confirma els horaris del Gran Premi de Suzuka

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Ferrari y McLaren durante un Gran Premio de F1. Foto: F1

La Fórmula 1 confirma els horaris del Gran Premi de Suzuka

Ferrari y McLaren durante un Gran Premio de F1. Foto: F1

Després dels esdeveniments de Singapur l’última vegada, on Carlos Sainz va ajudar a posar fi a la increïble ratxa de victòries de Red Bull, totes les mirades es dirigeixen ara a Suzuka per al Gran Premi del Japó.

Max Verstappen i el seu equip Red Bull esperen tornar a la senda del triomf en una pista que és molt més adequada per a la seua màquina RB19, però podrà Ferrari continuar tirant el seu barret al ring després dels seus esforços a Monza i en el circuit de Marina Bay?

Carlos Sainz va estar en una forma esplèndida estratègicament a Singapur quan va aconseguir la segona victòria de la seua carrera, i no oblidem que també va aconseguir les dues últimes poles en joc. També cal considerar a Mercedes, i George Russell en particular voldrà sumar alguns punts importants després del seu dramàtic accident en l’última volta malgrat haver tingut un acompliment admirable durant tot el cap de setmana a Singapur.

L’acció al Japó comença amb els FP1 a les 4.30 i els FP2 a les 8.00 el divendres 22 de setembre, en preparació per al FP3 a les 4.30 i la classificació el dissabte 23 de setembre a les 8.00. El Gran Premi del Japó en si serà el diumenge 24 de setembre a les set del matí.

Text: Fórmula 1.

Por Golsmedia