Més esport
»
»
»
»
»
Frederic Vasseur celebra la primera victòria de Sainz i Ferrari en la temporada

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Sainz y Vasseur celebrando la victoria. Foto: Fórmula 1.

Frederic Vasseur celebra la primera victòria de Sainz i Ferrari en la temporada

Sainz y Vasseur celebrando la victoria. Foto: Fórmula 1.

Frederic Vasseur va gaudir d’un viatge especial al podi en el Gran Premi de Singapur, ja que la renyida victòria de Carlos Sainz li va donar al francés el seu primer triomf com a director de l’equip Ferrari. Sainz va convertir la pole position en victòria en el circuit urbà de Marina Bay a través d’una batalla final amb Lando Norris de McLaren i els dos pilots de Mercedes, aprofitant un rar cap de setmana lliure per a Red Bull, la ratxa de la qual de 15 victòries consecutives va arribar a la seua fi.

Després d’uns primers nou mesos d’alts i baixos al capdavant de la famosa marca italiana, va marcar el millor moment fins ara per a Vasseur mentre intenta retornar a Ferrari a la senda guanyadora de manera consistent i posar fi a una sequera de títols que es remunta a 2008.

Quan se li va preguntar quant va significar per a ell el resultat del diumenge, Vasseur va començar: “Honestament, va ser una sensació estranya per a mi en el mur de box, perquè no vaig estar massa estressat en les últimes voltes.

“Estava molt més estressat quan vaig tornar a mirar les últimes voltes, quan estava fora de carrera que durant la carrera, i tal vegada la sensació que Carlos realment tenia el control de la situació. Emotiu, sí… Segur que en el podi és una mica emotiu, perquè era el primer. Però en aquesta etapa, estava pensant més en el que vam fer des de Jeddah, que va ser un cap de setmana difícil per a nosaltres , que vam tindre una molt bona recuperació després de Jeddah, una bona faena en equip».

«En termes de confiança… crec que probablement va ser en Zandvoort on desbloquegem alguna cosa en la comprensió de la posada a punt i augmentem el ritme a Monza, part d’això en Zandvoort, i probablement una gran part del ritme aquest cap de setmana. en Zandvoort».

Amb Charles Leclerc recolzant a Sainz en la quarta posició en Marina Bay, Ferrari ha reduït la diferència amb Mercedes, segon classificat, en la classificació de constructors , la diferència ara s’ha reduït a només 24 punts.

Text: Fórmula 1.

Por Golsmedia