Més esport
»
»
»
»
»
Bagnaia i Jorge Martín estan quasi empatats en la lluita pel Mundial

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Bagnaia montado en su Ducati. Foto: Moto GP.

Bagnaia i Jorge Martín estan quasi empatats en la lluita pel Mundial

Bagnaia montado en su Ducati. Foto: Moto GP.

El Gran Premi Motul del Japó va tindre de tot i això va propiciar que la lluita per la corona del Campionat del Món de MotoGP™ estiga més atapeïda que mai, mancant sis carreres. El pilot de Prima Pramac se situa a 3 punts de ‘Pecco’ després de conquistar una atípica victòria en el Mobility Resort Motegi

Després d’un cap de setmana entelat per una caiguda en carrera el diumenge a l’Índia, Francesco Bagnaia va afrontar la ronda japonesa amb una certa pressió i l’obligació de sumar punts. Malgrat un quart cap de setmana consecutiu sense guanyar cap carrera, l’italià va complir amb els seus objectius i va aconseguir sumar 27 punts.

Tercer en el Tissot Sprint i segon el diumenge en unes condicions molt complicades i impredictibles, el número ‘1’ va saber traure rèdit a la situació per a mantindre la seua primera plaça en la general. No obstant això, el rendiment de Jorge Martín va ser intractable i l’espanyol es va anotar dos triomfs més, elevant el seu compte actual a cinc victòries en sis carreres.

‘Poleman’ i vencedor absolut del Tissot Sprint, el pilot de Pramac va fer el millor sota la pluja el diumenge per a pressionar encara més a ‘Pecco’ Bagnaia en la classificació. El ’89’ es troba ara a només tres punts del seu rival. Per part seua, Marco Bezzecchi va acabar sisé en el Tissot Sprint i quart en la carrera del diumenge a Motegi, aconseguint així un total de 17 punts. El pilot de Rimini veu com els seus rivals pel títol s’allunyaven d’ell i se situa ara a 51 punts de Jorge Martín i a 54 de ‘Pecco’ Bagnaia.

Més enllà, la classificació ha patit molt pocs canvis. Amb un abandó cadascun durant el cap de setmana a Motegi, Brad Binder, Aleix Espargaró i Johann Zarco van sumar nou, 11 i cinc punts, respectivament. Els pilots de MotoGP™ tornen a l’acció dins de quinze dies amb motiu del Gran Premi d’Indonèsia.

Text: Moto GP.

Por Golsmedia

Categorías Més esportMotor