Més esport
»
»
»
»
»
Dos jugadors de l’Handbol Mislata disputaran el «Escandibérico» Juvenil a Portugal

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Hugo Vila López y Anselmo Collado
Hugo Vila López y Anselmo Collado jugadores del Mislata de Balonmano. Foto: Balonmano Mislata.

Dos jugadors de l’Handbol Mislata disputaran el «Escandibérico» Juvenil a Portugal

Hugo Vila López y Anselmo Collado jugadores del Mislata de Balonmano. Foto: Balonmano Mislata.

El bon moment dels jugadors de base del Club Handbol Mislata va quedar ratificat amb la convocatòria que la Real Federació Espanyola d’Handbol va fer per a dos dels seus jugadors de cara al pròxim torneig internacional dels Hispans Juvenils.

Els jugadors Hugo Vila i Anselmo collada van ser seleccionats per a representar a la Selecció Espanyola en el Torneig Escandibérico Juvenil Masculí, que tindrà lloc del 2 al 4 de novembre

Els jugadors Hugo Vila López i Anselmo Collado Carrión van ser seleccionats per a representar a la Selecció Espanyola en el Torneig Escandibérico Juvenil Masculí, que tindrà lloc del 2 al 4 de novembre en la localitat de Guarda, Portugal. Allí, Espanya es mesurarà amb Noruega el dia 2, Suècia el dia 3 i tancarà davant Portugal el dia 4.

Espanya és vigent campiona del món de la categoria, mentre que la gran base de jugadors que participaran d’este Torneig Escandibérico venen de guanyar el EHF Euro Open, l’Europeu que van disputar com a Hispans Promeses. Allí va estar el propi *Anselmo Collado al costat d’un altre jugador del Mislata, Carlos Martin de Bolaños.

L’esquerrà extrem dret de l’Handbol Mislata, Hugo Vila, ja va participar del Campionat del Mediterrani amb els Hispans Promeses, sent l’únic jugador de la Comunitat Valenciana a fer-ho. Collado, per part seua, a més de l’Europeu ja comentat, ha sigut campió autonòmic i tercer d’Espanya amb l’equip Cadet d’Handbol Mislata i va obtindre el CESSA (Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques) amb la Selecció Valenciana.

Previ a la disputa del Escandibérico, la Selecció Espanyola Juvenil es concentrarà a Béjar, Salamanca, al comandament del seu flamant seleccionador, Rodrigo Reñones. Des d’allí, partiran rumb a Guarda per a enfrontar-se a tres grans seleccions com ho són la noruega, la sueca i la portuguesa.

Por Golsmedia

Categorías Més esport