Més esport
»
»
»
»
»
Bagnaia torna a ser el líder en el Mundial de Moto GP

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Bagnaia montado en su Ducati. Foto: Moto GP.

Bagnaia torna a ser el líder en el Mundial de Moto GP

Bagnaia montado en su Ducati. Foto: Moto GP.

El Gran Premi d’Indonèsia va deixar un nou espectacle impressionant aquest cap de setmana amb un autèntic assalt pel lideratge del títol del Campionat del Món de MotoGP™ impredictible. Mentre recuperem l’alé i assimilem totes les emocions viscudes en un autèntic cap de setmana de carreres en el Pertamina Mandalika International Circuit repassem com queda la classificació general a 5 rondes del final.

En arribar a aquesta 15a prova de la temporada, Francesco Bagnaia (Ducati Lenovo *Team) estava més pressionat que mai, amb només tres cossos d’avantatge sobre Jorge Martín (Prima Pramac Racing), que s’havia mostrat invencible durant els últims Grans Premis. El dissabte, semblava que tot anava en contra del vigent Campió del Món. El número ‘1’ no va aconseguir passar de la Q1 per primera vegada aquesta temporada i això li va portar a partir tant en el Tissot Sprint com en la carrera del diumenge des de la tretzena plaça.

En el Tissot Sprint va confirmar un huité lloc mentre que el seu màxim rival s’adjudicava una quarta victòria consecutiva el dissabte a la vesprada. D’aqueixa manera, ‘Pecco’ Bagnaia passava a ser segon en la general, malgrat haver liderat des del Gran Premi d’Espanya, allà pel mes d’abril. El diumenge, partint de nou des de la cinquena fila, la missió de l’italià era limitar els danys.

I contra tot pronòstic, el pilot oficial de Ducati el va aconseguir, i de la millor manera. Després d’una fantàstica eixida, ‘Pecco’ Bagnaia va anar remuntant posicions fins a acabar entre els tres primers. Just quan esperàvem veure als dos aspirants al títol en el podi, va ocórrer l’impensable. Jorge Martín, líder amb tres segons d’avantatge en Mandalika, es va anar al sòl en la corba 11. A la desafortunada caiguda del pilot espanyol es va sumar una nova victòria de l’italià, que torna a recuperar el lideratge 24 hores després.

Mancant cinc proves per al final d’aquesta excepcional campanya, ‘Pecco’ avantatja en 18 punts al pilot de Prima Pramac. Darrere d’ell, Marco Bezzecchi (Mooney VR46 Racing Team). El pilot de Mooney VR46, que va arribar a Indonèsia el divendres a primera hora del matí i menys d’una setmana després de passar per quiròfan per una fractura de clavícula, va sumar 18 punts durant el cap de setmana per a reduir la distància amb ‘Martinator’ a 45 punts.

Text: Fórmula 1.

Por Golsmedia

Categorías Més esportMotor