Més esport
»
»
»
»
»
Carlos Sainz analitza la seua tercera posició en el GP dels Estats Units

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife
Carlos Sainz con el casco puesto. Foto: Scuderia Ferrari.

Carlos Sainz analitza la seua tercera posició en el GP dels Estats Units

Carlos Sainz con el casco puesto. Foto: Scuderia Ferrari.

Leclerc va ser superat en la corba 1 després de començar des de la pole per part de Norris, i després també va perdre davant Hamilton. L’equip va optar per deixar-lo fora per molt de temps durant el seu primer stint, canviant-lo a una estratègia d’una sola parada, però al final va començar a quedar-se sense pneumàtics i va retrocedir en el camp.

Amb Sainz seguint una estratègia més convencional de dues parades, l’equip va intercanviar als dos pilots per a frustració de Leclerc. Sainz certament semblava ràpid en les etapes finals, però es va quedar sense voltes per a perseguir a Norris. El dia de l’equip va ser costa avall després de la carrera després que Leclerc fora desqualificat per desgast excessiu de la taula de lliscament en la part inferior del seu acte.

«Crec que el resultat de hui va ser el millor que vam poder fer. El ritme va ser decent i sòlid durant tota la carrera i fins i tot acurtem la distància amb el cotxe en P3 durant les últimes voltes. Desafortunadament, els competidors de davant eren més ràpids i no vam poder aconseguir-ho. «No estem on volem estar i sabíem que anava a ser difícil, però ara necessitem canviar ràpidament el nostre enfocament a Mèxic i preparar-nos per a la setmana vinent».

Per la seua part, Frédéric Vasseur va comentar que: «No podem estar contents amb un quart [tercer després de la desqualificació post-carrera] i un sisé lloc [que es va convertir en una desqualificació post-carrera], especialment perquè Charles va partir des de la pole position. Quant a Carlos, la gestió de la carrera va ser bastant bé, mentre que El principal problema hui va ser l’estratègia de Charles, decidida abans de l’eixida, però que no va funcionar i per tant va comprometre la seua carrera. Les nostres dades suggereixen que no hi havia una diferència particularment gran entre una estratègia d’una i dues parades, però Els esdeveniments van demostrar que estàvem equivocats».

«A mesura que les coses van eixir bé, clarament vam haver de canviar les posicions dels nostres pilots per a tractar d’obtindre el millor resultat possible i Charles va fer tot el possible per a mantindre’s per davant de Russell. Ara ens dirigim a Mèxic, sabent que hi ha diverses àrees en les quals podem Necessitem millorar si volem aconseguir els objectius que ens hem proposat».

Text: Fórmula 1.

Por Golsmedia