Ajedrez
»
»
»
»
»
ESCACS | Dies d’èxit per a Miguel Uris, Albert Deruelle i Carlos Carbonell

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

ESCACS | Dies d’èxit per a Miguel Uris, Albert Deruelle i Carlos Carbonell

Els tres jugadors d’escacs valencians han estat protagonistes en els últims dies per proclamar-se campions en diferents tornejos. Miguel Uris s’ha coronat com virrey a Itàlia, Albert Deruelle s’ha fet amb el II Open Amateur Sub-2000 internacional i Carlos Carbonell (a la foto) és el nou campió autonòmic veterà +50. Foto: FACV.

Miguel Uris i Albert Deruelle van vèncer en tornejos internacionals

D’una banda, Miguel Uris s’ha adjudicat el I Open Internazionale di Scacchi del Viceré, un esdeveniment organitzat per la prestigiosa ASIGC (Associazone Scacchistica Italiana Giocatore per Corrispondenza). El torneig s’ha desenvolupat durant any i mig per internet mitjançant les regles dels Escacs del Virrey i comptant amb diversos jugadors d’Europa i Amèrica.

D’altra banda, Albert Deruelle va vèncer en el II Open Amateur Sub-2000 CNA celebrat a Llucmajor (Illes Balears), tractant-se d’un torneig internacional en el qual van participar jugadors amb menys de 2000 punts elo FIDE. El de Xeraco va aconseguir el 100% dels punts i va complir les expectatives comptant amb un avantatge d’1,5 punts sobre el segon classificat.

Carlos Carbonell nou campió autonòmic veterà +50

Per últim, remarcar també que diumenge passat es va celebrar en el Club d’Escacs Ateneu Pablo Iglesias-Elx la gran final per determinar el campió d’escacs de la Comunitat Valenciana en la categoria veterà +50, enfrontant-se Carlos Carbonell (Maestro Fide) i Luis María Campos (Maestro Internacional).

La prova es va desenvolupar a doble partida que va acabar amb una victòria per bàndol, vencent primer el M.I., al que va respondre el jugador del Club de Ajedrez Gambito-Benimaclet adjudicant-se la segona i forçant una partida d’escacs blitz sistema Armagedón en la qual es va alçar amb la victòria per temps per proclamar-se campió autonòmic veterà +50.

Categorías Ajedrez