Ajedrez
»
»
»
»
»
ESCACS | El CA Silla tercer classificat en Primera Divisió

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

ESCACS | El CA Silla tercer classificat en Primera Divisió

La localitat de Linares, a la provincia de Jaén, va albergar entre els passats dies 6 i 12 d’agost el Campionat d’Espanya d’Escacs de Primera Divisió, on la Comunitat Valenciana tenia al CA Silla com a representant, i va pagar un mal inici per a finalitzar en tercer lloc de la classificació, a pesar que partien com a nombres 1 en el ránking inicial. Foto: FACV.ORG.

Amb el citat tercer lloc, el club valencià s’ha quedat a un pas de l’ascens de categoria que aconseguien els dos primers classificats, que van anar el Gros Xake Taldea del País Basc i el Collado Villalba madrileny, la gran revelació del torneig doncs partia com a últim favorit abans d’un torneig on van estar impecables i a prop van estar del títol.

Un torneig de menys a mes

El CA Silla va començar malament el torneig, doncs van perdre la primera partida enfront del Collado Villalba per 4-2, la qual cosa ja donava mostres que els madrilenys venien a per totes. La segona partida seria enfront dels bascos del Xake Taldea, en la qual van empatar a 3 punts en un igualadíssim enfrontament en el qual 4 de les 6 partides van acabar en taules. Mateix resultat i mateixa igualtat hi hauria en la tercera partida enfront del Vírgen d’Atocha.

Les opcions d’ascens es van esfumar quasi per complet després d’una nova derrota en la quarta jornada, en aquest cas per 2 i mitja a 3 i mitja enfront del Grandama Santa Lucia. Sense la pressió de sentir-se favorits i sabent la dificultat de cercar l’ascens, els valencians van traure els seus millors moviments i van guanyar les 3 últimes partides de forma contundent, les dues primeres per 4 i mitja a 1 i mitja i l’última per 6 a 0.

Categorías Ajedrez