Inicio / Poliesportiu // + Noticies / Esport Adaptat // + Noticies / ATLETISME ADAPTAT | Segon dia i segona medalla per a la Comunitat Valenciana a Berlín

ATLETISME ADAPTAT | Segon dia i segona medalla per a la Comunitat Valenciana a Berlín

La Comunitat Valenciana està aconseguint les metes proposades en aquest Campionat d’Europa de Berlín, i és que ha vist com un altre dels seus atletes paralímpics aconsegueix medalla en l’edició 2018 de l’europeu, en el qual se citen els millors i on després de l’or aconseguit el primer dia en longitud, Kim López ha sigut plata en llançament de pes el segon. Foto: Projecte Fer.

Durant el dia d’ahir va tenir lloc la final del llançament de pes, una de les proves en les quals la Comunitat Valenciana sol tenir assegurada medalla amb Kim López, campió olímpic en Río 2016 i que no falla en aquest tipus de competicions.

L’atleta de Silla ha hagut d’esperar al tercer llançament per a començar a trobar-se en la competició, aconseguint ací els 14.80 que li han servit per a pujar al segon calaix del podi i penjar-se la medalla de plata, augmentant així un espectacular palmarès.

Candidat a una nova medalla diumenge que ve

L’atleta amb discapacitat F12, la que afecta a la visió, tornarà a ser ferm candidat a les medalles diumenge que ve, quan participe en la final de llançament de disc, sent aquesta una prova que no s’inclou en el programa paralímpic, però amb la qual Kim López té bones sensacions.

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *