ATLETISME | Alemanya, el pròxim gran repte de l’ultrafondista Iván Penalba

El passat 15 d’abril va escriure el seu nom en la història del ultrafons espanyol aconseguint el rècord nacional a Sud-àfrica en 24 hores -va fer 249,38 quilòmetres en més de 623 sobre la mateixa pista. Però aquest atleta natural d’Alfafar és diferent: corre per plaer i es marca reptes en el món de l’atletisme per a portar per bandera i mitjançant l’esport el seu projecte solidari Creant Somriures.

Després de mesos entrenant ha arribat el moment de tornar a superar-se a si mateix, com en tantes ocasions ja ha aconseguit. Iván Penalba ha partit aquest matí rumb a Alemanya, on el dissabte competirà en una potent prova del Campionat Alemany. Confessa que els seus objectius prioritaris no són els de batre registres nacionals, encara que no descarta l’opció si arribat el moment es troba amb bones sensacions.

Penalba tractarà de millorar les seues marques personals d’ultrafons en 6 hores i 12 hores a Stadtoldendorf (Alemanya)

El dissabte, des de les 14:00 hores, afrontarà les 12 hores de la FSS (Förderkreis Sportanlagen Stadtoldendorf), que es disputarà en la localitat de Stadtoldendorf, uns 75 quilòmetres al sud d’Hannover i el seu objectiu per a aquesta aventura -que ha començat amb un trajecte de més de 2.000 quilòmetres al costat de la seua família i en furgoneta- serà el de millorar les seues marques personals. A dia de hui els seus registres són de 82 quilòmetres per a les 6 hores i 140.5 quilòmetres per a les 12 hores i el ultrafondista valencià tractarà de superar-les.

A més, i com ve a ser habitual en cadascuna de les proves que realitza tal com va relatar en la seua entrevista a Golsmedia Sports analitzant l’experiència a Sud-àfrica, a la volta realitzarà una acció solidària que consistirà en una recollida d’aliments que es lliurarà, posteriorment, a Picanya.

Deja un comentario

Dejar respuesta

Por favor, introduce tu nombre.
Por favor, introduce un comentario.

[td_block_golsmedia_lo_mas_leido title="Lo más leído" range="weekly" first_post_large="yes" golsmedia-lazy-load-cache-id="golsmedia-block-uid__post__mobile__after_1_post__lo-mas-leido"] [golsmedia_responsive_ad adsense_banner_size_mobile="300x250" adsense_config_mobile="show-always" box_config_mobile="no-show" class="td_block_golsmedia_ad td-pb-border-top td_block_template_5 td_module_wrap"] [td_block_golsmedia_encuestas widget_title="Encuestas"] [td_block_golsmedia_futbol_tele_hoy widget_title="Fútbol en la tele hoy"]