Inicio / Poliesportiu // + Noticies / Atletisme // + Noticies / ATLETISME | Doble rècord d’Espanya en 12 i 24 hores per a Iván Penalba

ATLETISME | Doble rècord d’Espanya en 12 i 24 hores per a Iván Penalba

Iván Penalba ha tornat a fer història aquest cap de setmana trencant amb tots els registres. L’ultrafondista valencià, que ha corregut durant 24 hores consecutives en la Copa d’Alemanya ha aconseguit un doblet a l’altura de molt pocs: 149.97 quilòmetres per a 12 hores i 273.67 quilòmetres per a les 24 hores aconseguint un doble rècord d’Espanya.

Després de mesos entrenant i després de la grandiosa experiència a Sud-àfrica, on en la Copa Àfrica aconseguia el passat 15 d’abril penjar-se l’or i batre el rècord d’Espanya en 24 horesens explicava què tal va ser l’experiència en aquesta entrevista– amb 249.8 quilòmetres correguts sobre la mateixa pista, aquest jove d’Alfafar ha demostrat que no entén d’impossibles i ha volat sobre la pista alemana.

Iván Penalba ha aconseguit amb aquesta marca l’onzena marca mundial per a 24 hores i millorar el rècord d’Espanya, que ja era seu

Dimecres passat partia il·lusionat rumb a Alemanya, on el dissabte a les 14:00 afrontava la FSS (Förderkreis Sportanlagen Stadtoldendorf), disputada en la localitat de Stadtoldenforf a uns 75 quilòmetres al sud d’Hannover; una de les majors proves del ultrafons europeu. Penalba anava disposat a córrer les 12 hores i ho anava a fer amb l’única fi de superar les seues pròpies marques personals: 82 quilòmetres per a les 6 hores i 140.5 quilòmetres per a les 12, però alguna cosa va ocórrer durant la prova que li va fer canviar els seus propòsits.

FOTOENTREVISTA3

El valencià va començar a córrer i a sentir-se bé. Va superar les seues expectatives amb les 6 hores; anava en bona marca. Va arribar a les 12 amb sensacions de voler més -ja havia aconseguit el seu objectiu. Però llavors va decidir fer una bogeria. “Em trobava tan ben que vaig dir al meu pare: ens hem de quedar a per el rècord de les 24 perquè ho vaig a fer. Va ser tot improvisat i sobre la marxa. No portava ni menjar per a fer les 24 hores i vam haver de traure-la d’on vam poder”, relata. “Ha sigut alguna cosa espontani i una d’aqueixes bogeries que et demana el cor fer”.

Deja un comentario

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *