Atletismo
»
»
»
»
»
TRAIL | Àlex Campos es proclama campió al trail de Chera

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

TRAIL | Àlex Campos es proclama campió al trail de Chera

Venia avisant de que era el seu gran objectiu de la temporada, però una lesió va endarrerir el titol més de l’esperat. Tot fins la disputa del seté Trail de Chera, quan Àlex Campos ha tornat a ser el primer i s’ha proclamat campió del sisé circuit Trail València-Cajamar en la modalitat de sprinttrail.

Campos, qui ha entrat a meta al costat del segón classificat, Cristian Alvarez, corredor del seu mateix equip, amb un temps de 50:49, tenia en ell al seu gran rival per aconseguir el titol absolut, però, sis proves després de l’inici, amb quatre primers llocs i un segón (puntúen els cinc millors resultats), ja no ningú pot llevar-li el titol absolut.

Precisament, la modalitat de sprintrail, que a Chera a constat de 10.8 quilòmetres, ha estat molt interesant a la categoría femenina on Beatriz de la Fuente ha guanyat amb un temps de 1:00:52 per davant de Sara Pérez, que ha aparegut per la linia de meta 30 segons després.

Amb dos carreres per disputar-se, De la Fuente compta amb dos primers llocs i tres segons mentre que Pérez en té dos primers i un segón, així que tot està per decidir-se en les dos proves finals.

A la prova llarga del recorregut, 20.8 quilómetres, els guanyadors ha sigut dos corredors del Green Power Sports Team: Alba García i Jaime Soriano.

La següent prova puntuable del territorial de trail es disputarà a Cortes de Pallás, abans del final de festa que es celebrarà el 28 de maig a Gestalgar.

Categorías AtletismoTrail