»
»
»
TRIATLÓ | El triatló Platja de Gandia s’en va a Bétera i Moncada

La primera prova open del triatló sprint de la temporada va celebrar-se a la platja de Gandia, on els participants tingueren que superar un primer segment de 750 metres de natació.

La primera transició d’esta prova que pertany a la Lliga de Clubs Caixa Popular, feia que els participants es prepararen per a afrontar els 20 quilòmetres de ciclisme, pels carrers de la platja i el Grau de Gandia i el passeig maritim.

En el moment en el que els homens competien sobre les bicicletes, s’encetava la prova femenina que disputaven el Campionat Autonómic de Triatló Universitari. Així, mentre el grup de xiques buscava el canvi de natació a bicicleta, els homens feien la transició de bicicleta a carrera a peu.

El podi masculí d’esta novena edició del triatló saforenc ha estat format per Emilio Aguayo, del CDM-ECL AVant Moncada, qui va dominar tota la competició i la va concloure amb un temps de 57:24. La segona possicio ha sigut per a Víctor Benages del CT Huracán-Cultbikes, i ha completat el podi Ramón Ejeda.

Per que fa al quadre d’honor femení, Sofiya Pryyma del Bicicletas Pina-Tritoledo amb un temps de 1:05:36, va pujar fins els més alt del podi seguida de la triatleta del CT Huracán-Cultbikes Morgan Branchoux i al tercer lloc ha arribat Noelia Juan del CEA Bétera, qui ve de proclarmar-se subcampiona d’Espanya de duatló el passat cap de setmana a la Vall d’Uixò.

A la classificació per clubes, el CEA Bétera femení i el CDM-ECL Avant Moncada masculí s’han proclamat guanyadors a la capital de la Safor.

Finalment, pel que fà al campionat universitari, els millors han sigut els estudiants de la Universitat d’Alacant, equip compossat per Lika Paliska, Javier Magallón, Adrea Fernández i Ana Almer, que va imposar-se a la Universidad Cardenal Herrera-CAU i a la Universitat Politècnica de València.

Quasi 700 triatletes han creuat la linia d’arribada.