»
»
»
»
»
ATLETISME | La Diputació de Castelló dóna del tret d’eixida a la Penyagolosa Trails

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense

ATLETISME | La Diputació de Castelló dóna del tret d’eixida a la Penyagolosa Trails

El Palau provincial va acollir el sorteig de dorsal de la competició més emblemàtica de «Castelló escenari esportiu».

D’esta forma, la província de Castelló es posiciona a l’elit mundial de l’esport amb esta vintena edició del Penyagolosa Trails. I éste primer acte ha consistit al sorteig de dorsals per a participar a les dues carreres més emblemàtiques: la MiM i la CSP, que preveu superar tots els registres aconseguits fins ara.

El president de la corporació provincial, Javier Moliner, ha destacat que al mes de maig «Castelló demostrarà al mon per què som una província unica amb una competició unica per la seua singularitat, tradició, paisatges, misticisme i segles d’història pels camins pels que discorre».

Fins a 5.571 esportistes hi havien formalitzat la seua preinscripció i entre ells s’ha fet el sorteig dels 1.500 corredors que participaran a la MiM i els 600 que ho faran a la CSP. Per a Moliner «amb el mundial de trail, la província de Castelló tant impacte com abans ho hem fet portant la Vuelta a Espanya o el Campionat d’Espanya d’atletisme».

Per la seua banda, el director de Penyagolosa trails, Tico Cervera, ha dit que «esta edició serà molt especial perquè la MiM compleix vint anys i estem davant l’oportunitat històrica d’organitzar al Campionat del mon de trail». Esta competició transcorrerà pels municipis de Castelló, Borriol, Vilafamés, Les Useres, Lucena del Cid, Atzeneta, Xodos, Culla, Benafigos, Vistabella del Maestrat i Villahermosa del Río.

Esta limitació de places es fa per questions migambientals de respecte i cura cap al Parc natural del Penyagolosa.

Categorías AtletismoTrail