Atletismo
»
»
»
»
»
ATLETISME | Iniciat el compte arrere per al Penyagolosa Trail

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense

ATLETISME | Iniciat el compte arrere per al Penyagolosa Trail

A penes queda una setmana perquè done començament una de les competicions més exigents de carrera de muntanya. Es tracta del Penyagolosa Trail, que amb un recorregut entre Castelló i el santuari de Sant Joan de Penyagolosa, enguany comptarà amb una nova tercera carreraFoto: Penyagolosa Trail.

El compte arrere per al començament del Penyagolosa Trail ja ha començat. I és que esta exigent competició de carrera de muntanya tindrà lloc entre els pròxims dies 10 i 13 de maig.

Així, doncs, cal tindre en compte que enguany, a diferència de les edicions passades, este Trail estarà compost per tres recorreguts -es celebraran simultàniament-, i no dos com fins ara. D’esta manera, remarcar que els dits recorreguts estàn centrats entre Castelló i el santuari de Sant Joan de Penyagolosa.

Centrant-nos ja en eixos tres recorreguts, el primer d’ells és el MiM, que tindrà una distància de 60 quilòmetres, amb 3200 metres de desnivell positiu. Com a dada a tindre en compte, la MiM formarà part del calendari de la Spain Ultra Cup i serà prova puntuable en l’Ultra-Trail de Mont Blanc.

D’altra banda, el segon recorregut és el CSP, compost per un total de 108 quilòmetres, amb un desnivell positiu acumulat de 5600 metres. També cal destacar que formarà part dels circuits Spain Ultra Cup i Ultra Trail World Tour i serà prova puntuable en l’Ultra-Trail de montblanc.

I ja finalment, la novetat d’enguany serà el recorregut TWC, la qual cosa és el mateix, el Campionat del Món. Així, doncs, ressaltar que estarà compost per 85 quilòmetres amb 5000 metres de desnivell positiu acumulat. Una més que exigent prova que com bé ha explicat la pròpia organització: «Es citaràn els millors corredors de Trail i es decidiràn els campions del món».

Per a acabar, ressaltar que es preveu que enguany participen en el Penyagolosa Trail un total de 400 corredors i corredores, així com la participació de 49 seleccions.

Categorías AtletismoTrail