»
»
»
»
»
ATLETISME | Presentada la Volta a Peu de València; la més popular de les Carreres Populars

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

ATLETISME | Presentada la Volta a Peu de València; la més popular de les Carreres Populars

La Volta a Peu València Caixa Popular ja està ací. La carrera més antiga de València torna amb la seua 36ª edició, ja ha sigut presentada i tindrà lloc diumenge que ve 20 de maig, amb eixida i meta en el Passeig de l’Alameda.

A l’acte de presentació van acudir la regidora d’Esports de l’Ajuntament de València, Maite Girau, així com el president del SD Correcaminos, Paco Borao, el director de Negoci-Màrqueting de la Caixa Popular, José María Company i el director regional de Relacions Externes d’El Corte Inglés, Pau Pérez Rico. Tots ells van convidar als runners valencians a animar-se a disputar la Volta a Peu amb més tradició de la ciutat.

La Volta a Peu celebraria enguany la seua 64ª edició, si es tenen en compte les celebrades en l’època més antiga

L’esdeveniment ja té inscrits més de 4.000 participants mitjançant el format presencial i online habilitat per l’organització per a la qual s’espera un matí especial, esportiva i lúdica a la qual acudir amb la família o amics. El circuit mantindrà els seus característics 8 quilòmetres pels carrers de la capital del Túria.

A més, com va ocórrer en antigues edicions, la Volta a Peu València Caixa Popular tornarà a destacar per l’alt nombre de participació femenina, per sobre de la masculina. A dia d’avui es compta amb 51% d’inscripcions femenines i s’espera que es mantinga, confirmant així que la prova compta amb un cens equiparat quant a sexes.

Les inscripcions continuaran obertes fins al dia previ a la prova amb un cost de sol tres euros, dels quals un anirà destinat a l’entitat solidària Músics per la Salut. Els interessats a participar poden apuntar-se online, a través de la web de la prova www.voltaapeuvalencia.org, de forma presencial en qualsevol de les oficines de Caixa Popular o en les plantes d’esports d’El Corte Inglés de la ciutat.

Foto: Fundació Deportiva Municipal

Categorías Atletismo