Atletismo
»
»
»
»
»
ATLETISME | El Santander Triathlon Sèries passa per València

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

ATLETISME | El Santander Triathlon Sèries passa per València

La Platja de la Malva-Rosa, ubicada a València, serà la primera de les nou seus que formen el circuit Santander Triathlon Sèries. Foto: Santander Triathlon Sèries.

Aquest pròxim dissabte dia 12 de maig donarà començament el Santander Triathlon Sèries, format per nou circuits en nou ciutats espanyoles diferents. Destacar que la primera parada serà a València, concretament en la Platja de la Malva-Rosa; un Triatló del Marítim a què ja estàn inscrits més de 1.600 corredors.

Centrant-nos en aquest circuit valencià, a continuació pots observar al detall les diferents rutes d’accés, facilitades per la pròpia organització del Santander Triathlon Sèries:

afectaciones-trafico

D’altra banda, cal remarcar que dins d’este circuit hi ha un total de nou modalitats, sent aquestes: SuperEsprint Individual; SuperEsprint Parelles; Triatlón per a nosaltres; Esprint Individual; Esprint Parelles; Esprint Relleus; Olímpic Individual; Olímpic Parelles i Olímpic Relleus. Pots consultar tota l’informació sobre estes modalitats en la pàgina oficial.

Informar que l’inici de les tres modalitats d’Olímpic serà a les 08:00 hores; les tres d’Esprint a les 09:00 hores; i les de SuperEsprint i Triatlón per a nosaltres a les 09:45 hores.

Finalment, cal tindre en compte que a més de València (12 de maig) , esta nova edició del Santander Triathlon Sèries també passarà per les ciutats de Màlaga (3 de juny) , Gijón (10 de juny) , Tarragona (5 d’agost) , Mallorca (2 de setembre) , Gavà (9 de setembre) , Sevilla (16 de setembre) , Getxo (14 d’octubre) i Madrid (20 d’octubre) .

Categorías AtletismoTriatlón