Atletismo
»
»
»
»
»
ATLETISME | Confirmada la convocatòria Sub-18 per al Campionat d’Espanya

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

ATLETISME | Confirmada la convocatòria Sub-18 per al Campionat d’Espanya

Aquest cap de setmana es disputa el Campionat d’Espanya per federacions autonòmiques Sub-18 i des del Comitè Tècnic de la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana (FACV) han confirmat la llista composta per 26 atletes. Foto: FACV.

Amb la intenció d’anar a per totes i aspirant al màxim possible, l’expedició es traslladarà a Ciudad Real per disputar dissabte que ve un destacat esdeveniment a nivell nacional en el mateix escenari en el qual es va dur a terme el Campionat d’Espanya Absolut en 2017. Es tracta d’una competició en la qual se sumarà de forma conjunyeix els punts aconseguits entre homes i dones, ja que el propi calendari intercala proves femenines i masculines fins a arribar a un total de 18 disciplines.

Un total de 26 atletes

D’una banda, representaran a la Comunitat Valenciana els següents atletes masculins: Daniel Morales (100ml), Josuer Armand Rosero (400ml), Driss Tamimi (1.500ml), Pedro García (2.000m Obst), Pablo Drees (400mv), Basile Claude Laemmel-Alinat (Altura), Pau Borillo (Longitud), Marc Mestre (Pes) i Iván Núñez (Martell); mentre que la llista de fèmines la componen Faith Nuevo (200ml), Andrea Álvarez (800ml), Carolina Aicart (3.000ml), Catalina Soler (100mv), Ana Guaita (5km marxa), Lola Cortina (Perxa), María González (Triple), Sandra Ferriz (Disc) i Paola Lavernia (Javelina).

Finalment, cal remarcar també la presència dels relleus mixts, composts en aquesta ocasió per Pau Mesa, Thiago Santana, Yaiza Rivera i María Gómez en 4×100; i Ignacio Pérez, Héctor Gasulla, Havana Allingstone-Greaves i Alba Martín en 4×400.

Categorías Atletismo