»
»
»
ATLETISME | Antono Torralvo s’emporta la Volta a la Platja

La vesprada d’ahir es va disputar la ja tradicional ‘Volta a la platja’ en la qual més de 100 persones han pres l’eixida per a recórrer els 4 km de la prova celebrada en la platja del Cabanyal. Foto: Running CV.

En categoria masculina, el vencedor ha sigut l’atleta del ATM Serveis Esportius, Antono Torralvo, que ha necessitat un temps de 25 minuts i 40 segons per a realitzar el traçat, amb una mitjana de 6:25 el km. En segon lloc ha arribat el corredor del Pioneros, Ciprian Gaero, que va necessitar 26 minuts i 25 segons per a acabar-la. Va completar el calaix de les medalles Wilman Paul Jiménez, del Som Moratalla, que la va acabar en 26 minuts i 30 segons.

En categoria femenina, la medalla daurada va ser para María Jezior, del Murciélagos Ultimate Frisbee, acabant en la posició 22 global amb un temps de 28 minuts i 40 segons. El seu més immediata perseguidora, que es va portar la plata, va anar Ruth Melania Torres, que va culminar la prova en 30 minuts i 6 segons. El podi el va tancar Oreto Martínez, que va acabar amb un temps de 30 minuts i 11 segons, molt prop de la seua antecessora.

cal destacar que al principi hi havia 405 participants inscrits, dels quals més de la meitat va decidir finalment no prendre l’eixida.