Atletismo
»
»
»
»
»
ATLETISME | Fatima Diame va aportar dues medalles a Espanya en els Mediterranis Sub-23

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

ATLETISME | Fatima Diame va aportar dues medalles a Espanya en els Mediterranis Sub-23

Les medalles d’or i plata es va penjar la representant de la Comunitat Valenciana, Fatima Diame (a la foto), en el Campionat Unió Mediterrani Sub-23 celebrat el cap de setmana passat a Itàlia, ajudant a que Espanya haja repetit el nombre de medalles de l’edició anterior i acabés tercera en el medaller. Foto: FACV.

I és que únicament van ser superats per França (16/6/8) i per Itàlia (13/15/9), acumulant en total 17 metalls (4/7/6), els mateixos que van aconseguir en Radès (Tunísia) en 2016. En aquesta ocasió, dues de les medalles van ser aconseguides per una dels sis representants valencians que es van desplaçar a Jeselo (Itàlia), Fatima Diame. La premiada per la FACV com Millor Atleta Promesa es va portar l’or en triple salt (13,82) quedant-se a sols vuit centímetres de la mínima europea absoluta per a Berlín, i la plata en salt de longitud (6,15).

Juan Ignacio López i Paula Ferrándiz van fregar el bronze

Pel que fa a la resta de valencians, Juan Ignacio López es va quedar molt prop de penjar-se el bronze en salt d’altura, però malgrat superar la seva millor marca personal i igualar la millor marca espanyola de la temporada amb un 2,16, va veure com el turc Alperem Acet acabava finalment en tercera posició pel nombre de nuls, finalitzant l’espanyol en una meritòria quarta plaça empatat amb el tercer.

També va participar en aquesta modalitat Álvaro Martínez, que en el seu cas va ser setè (2,10), mentre que en llançament de disc també es va quedar la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana (FACV) molt prop de veure com altra de les seues atletes aportava una medalla, ja que Paula Ferrándiz va quedar quarta (48,37). Per últim, en llançament de pes Judit Prats va acabar sisena (14,35), completant la llista de valencians Lluna Capdevila, que va ser desena en 10.000 metres marxa (51:21.98).

Categorías Atletismo