Atletismo
»
»
»
»
»
ATLETISME | Set valencians representaran a Espanya en l’Europeu de Berlín

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

ATLETISME | Set valencians representaran a Espanya en l’Europeu de Berlín

L’Europeu d’atletisme que se celebrarà a Berlín del 6 al 12 d’agost, ja té les registrats als atletes que participaran en ell. La Real Federació d’Atletisme va publicar la llista i en ella podem veure el nom de set atletes de la Comunitat Valenciana.

Entre els valencians seleccionats es troben: Orlando Ortega, Pablo Torrijos, Daniel Andújar, Jorge Ureña, Marcos Ruiz, Fátima Diame i Carmen Ramos. Els únics que no podran assistir a aquest campionat són Pau Tonnesen, Eusebio Càceres i Marta Esteban aquests dos últims per una lesió.

La selecció espanyola viatjarà amb l’equip més ampli de la seua història a la gran cita continental

La medalla pot caure en mans d’Orlando Ortega, l’hispà-cubà és un dels favorits en 110 tanques. Encara que tenen opcions de pujar al podium Torrijos en triple salt, Andújar en 800m i Ureña en decathlon. Ho tindran més difícil Diame, Ruiz i Esteban.

Els espanyols envairan la capital alemanya,  un total de 96 atletes espanyols. Sent el favorit Bruno Hortelano, qui opta a moltes medalles. Esperem que l’atletisme ‘valencià’ aconseguisca penjar-se alguna medalla en l’Europeu.

Foto: Federació d’atletisme de la Comunitat Valenciana.

Categorías Atletismo