Atletismo
»
»
»
»
»
ATLETISME | La Comunitat Valenciana comptarà amb 7 representants a Berlín

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

ATLETISME | La Comunitat Valenciana comptarà amb 7 representants a Berlín

Dins de tan sols 4 dies tindrà lloc la cerimònia inaugural del Campionat d’Europa d’Atletisme que se celebrarà entre els dies 6 i 12 en la localitat alemanya de Berlín, i en la qual la Comunitat Valenciana estarà representada en l’equip espanyol. Fotos: FACV*.

La Real Federació d’Atletisme d’Espanya va fer pública la llista final dels atletes que representaran a Espanya en l’estadi olímpic de Berlín (a la foto final de la notícia). El total d’atletes nacionals serà de 96, sent la quantitat històrica més elevada, superant en 13 a Barcelona 2010, que fins ara copava la marca màxima de representació. Aquesta xifra parla molt bé de l’atletisme a Espanya, ja que en tan sols 2 anys, des d’Amsterdam 2016, hi ha un total de 21 competidors més.

Representació de la comunitat valenciana

Quant a la Comunitat Valenciana es refereix, dels 10 atletes que van traure mínimes per a la competició, fins a 7 han sigut cridats en la llista del director tècnic Ramón Cid. Els representants són Orlando Ortega, subcampió olímpic i campió nacional, en els 110 metres tanques; Dani Andújar en els 800 metres lliures; Pablo Torrijos i Marcos Ruíz en el triple salt; Jorge Ureña en el decatló; Fátima Diamé en el salt de longitud; i Carmen Ramos, la plusmarquista nacional sub-20, en dectalón.

Respecte a les baixes, els atletes valencians que s’han quedat fora han sigut Eusebio Esteban i Marta Càceres per sendes i inoportunes lesions, i l’atleta de combinades Pau Gaspar Tonnessen, l’únic amb marca mínima que no ha sigut cridat per la Federació. Cal destacar que Fátima Diamé no podrà presentar-se a la seua prova fetitxe, el triple salt en la qual és campiona dels Jocs del Mediterrani Sub-23, per unes molèsties en el peu que li impedeixen una bona batuda en la prova.

*A la foto de portada d’esquerra a dreta: Carmen Ramos, Dani Andújar, Jorge Ureña i Fátima Diamé.

Categorías Atletismo