Atletismo
»
»
»
»
»
ATLETISME | Orlando Ortega aconsegueix la seva primera medalla en un Europeu després d’una espectacular i ‘accidentada’ final

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

ATLETISME | Orlando Ortega aconsegueix la seva primera medalla en un Europeu després d’una espectacular i ‘accidentada’ final

No va fallar l’atleta de la federació valenciana i finalment es va pujar al podi en els 110 metres valles després de quedar tercer. No obstant això, Orlando Ortega es queda amb un sabor agre-dolç al haver arribat a la gran final amb molt bones sensacions i fins i tot somiant amb l’or, però el bronze és igualment meritori i destacat.

L’atleta de l’Havana (Cuba) va sumar una medalla per als representants de la Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana (FACV) i per a la Real Federació Espanyola d’Atletisme (RFEA) en el Campionat d’Europa Absolut d’Atletisme de Berlín, i ho va fer després de competir en una final a la qual arribava com un dels favorits i en la qual aspirava a tot a la recerca del seu primer metall en un Europeu, i així va ser.

Esperava una marca millor, però el bronze és molt meritori i més tenint en compte l’ensopegada en la primera tanca

Amb una gran marca de 13.34, malgrat que ell mateix va assenyalar després d’acabar la carrera que esperava haver-la rebaixat, i més tenint en compte que en les semifinals ‘va volar’ amb un 13.21, el subcampió olímpic en Rio es va penjar el bronze quedant per darrere del francès Pascal Martinot-Lagarde i el rus Sergey Shubenkov, destacant que l’últim esmentat va ser campió del món en 2015. Malgrat aquesta sensació de que podria haver quedat millor, Orlando també va afirmar que estava molt content, i no és para menys.

La llàstima va ser la lleugera ensopegada que va sofrir en la primera tanca que va provocar que els dos primers -que van entrar a la meta en el mateix segon- s’escapessin, però va ser capaç de refer-se per acabar festejant la que és la seva segona gran medalla després de la plata olímpica que va celebrar en Rio aquest atleta nascut a l’Havana (Cuba) fa 27 anys però que en 2013 va arribar a Espanya i va ser acollit pel CAVA d’Ontinyent.

Categorías Atletismo