Atletismo
»
»
»
»
»
ATLETISME | Conta enrere perquè aterre a Castelló la 40ª Copa d’Europa de Clubs Sub-20

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

ATLETISME | Conta enrere perquè aterre a Castelló la 40ª Copa d’Europa de Clubs Sub-20

Dissabte que ve 15 de setembre la pista del Poliesportiu Municipal Gaetà Huguet acollirà la 40ª edició de la Copa d’Europa de Clubs Sub-20. La prestigiosa competició torna així a Castelló per cinquena vegada en la seua història. Ja es va celebrar amb anterioritat en els anys 2006, 2011, 2014 i 2016.

La cita internacional reunirà a més de 400 atletes i entrenadors dels 16 millors clubs europeus. El Playas de Castellón representarà a Espanya tant en la categoria masculina com en la femenina.

Així ho va decidir el passat 11 de desembre a Lausana el Comitè Executiu de la Federació Europea d’Atletisme. El club castellonenc va a per totes i no renuncia en absolut a pujar al podi, a pesar que en l’última edició els xics van ser quarts i les xiques cinquenes.

Des de la primera edició, que data de l’any 1979, el Playas de Castellón en categoria masculina és l’únic club espanyol que sap el que és guanyar. De fet, sumen un total de tres títols.

El club castellonenc es va erigir flamant campió en les edicions de Bydgoszcz (2010), Castelló (2011) i Istanbul (2015). L’edició de 2018 serà la decimooctava participació masculina del club castellonenc i la dotzena de les féminas.

Rivals

Els xics es mesuraran a: el Enke turc, els txecs del ASK Slavia Praha, els danesos del Sparta AM, els britànics del Blackhealth & Bromley Harriers AC, els portuguesos del Sport Lisboa i Benfica, els eslovens del AD Mass Ljubljana i el PACRotterdam (Països Baixos).

Quant a les xiques, els seus contrincants seran: les vigents campiones del Fenerbahce Sport Club turc, les italianes del ASD Bracco Atletica, les finlandeses del Tampereen Pyrintö, les britàniques del Blackhealth & Bromley HarriersAC, les daneses del Sparta AM, les txeques del AKOlymp Brno i les representants del PACRotterdam (Països Baixos).

 

Categorías Atletismo