Atletismo
»
»
»
»
»
ATLETISME | La ciutat del running torna a fer història

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

ATLETISME | La ciutat del running torna a fer història

Des de fa anys, la capital del Turia està enamorant al món en matèria esportiva al no cessar d’albergar esdeveniments de projecció internacional. Especialment en atletisme, on cada any se supera i reescriu la història.

València s’ha convertit a l’única ciutat del món en tindre cinc carreres amb etiqueta de la IAAF.

Sí, com llegeixen. Magnífica notícia la que ens arriba per part de la IAAF (Associació Internacional de Federacions d’Atletisme), qui acaba de concedir la medalla de bronze a la 10K València Ibercaja i a la 15K Nocturna de València.

Tots dos bronzes se sumen a les dues etiquetes or de la Marató i Mitja Marató de València, i al bronze del 10K València Trinidad Alfonso.

Es tracta d’un nou reconeixement al fabulós treball que es porta exercint a València fa anys. I és que no cal oblidar, que comptem amb la marató i mitja marató més ràpids d’Espanya.

Especial esment a la distància dels 21 quilòmetres, en la qual València ha presenciat un doble rècord mundial femení. Joyciline Jepkosgeiva protagonitzar el primer, en la Mitja Marató de València 2017, i Netsanet Gudeta Kebede va fer el propi en el Mundial de Mitja Marató València 2018.

Categorías Atletismo