»
»
»
ATLETISME | La valenciana Davinia Albinyana fa història en la Desert Run

La valenciana Davinia Albinyana s’ha proclamat campiona femenina de la desena edició de la Desert Run ,la popular prova celebrada al Marroc, en la qual passarà als anals de la història. Fotografia: Jordi Anguera.

I és que l’atleta de Cárnicas Serrano es va imposar en la tercera i última etapa de la Desert Run amb un magnífic temps de 2:01:50 hores, convertint-se en la primera dona que aconsegueix fer-ho per davant d’un home.

S’ha quedat a només 1 minut i 9 segons de ser també la primera guanyadora absoluta, títol que ha conquistat el tarragoní Oriol Ferré.

Oriol Ferré va concloure les tres etapes en 4:46:01 hores, mentre que Davinia Albinyana va fer el propi en 4:47:10 hores. Els podis absoluts els van completar Juan Flores i Xavi Blasco en la categoria masculina, i Vanessa Suárez i Paula Serrano en la femenina.

Se’ns acaben els qualificatius envers la valenciana, que a més del títol femení ha aconseguit també la segona posició en la categoria mixta. Sens dubte, Albinyana ha erigit com la gran triumfadora dels 62 quilòmetres dels quals consta la prova.

L’atleta de Cárnicas Serrano va vèncer en les tres etapes, una regularitat que l’ha colocat al primer calaix del podi.