Atletismo
»
»
»
»
»
ATLETISME | Un any de somni per al Platges de Castelló

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

ATLETISME | Un any de somni per al Platges de Castelló

El Platges de Castelló tanca el curs amb un fantàstic palmars davall el braç i firmant un altre gran any en el territori nacional com internacional. Foto: CA Platges de Castellón.

El Platges de Castelló entre els grans d’Espanya

Meritori i reconegut treball durant estos anys del Club d’Atletisme Platges de Castelló que a través de treball i esforç han aconseguit realitzar un club a l’altura dels grans i competint per títols a nivell internacional. A més, els números realitzats en el present any són per a emmarcar. L’entitat, considerada un dels millors clubs d’atletisme de tota Espanya, per no dir la millor, ha alçat un total de 21 títols nacionals.

«Fer-ho millor ja és pràcticament impossible»

En declaracions per a la seua pàgina web oficial, Pepe Ortuño, director esportiu, ha deixat clar que no ha sigut gens fàcil arribar fins on estan actualment i veu cada any més complicat fer un equip més competitiu i millor que la passada temporada

El CA Platges de Castelló protagonista a Europa»

No sols s’ha quedat en el nostre territori el treball realitzat pel Platges de Castelló, si no que també han obtingut recompensa fora de la nostra frontera. Per si eren pocs els títols obtinguts a Espanya, van alçar un més a Portugal després d’aconseguir la Copa d’Europa de Clubs de Camp a Través.

Després d’aconseguir l’elit de l’atletisme, Pepe Ortuño reconeix que han de continuar treballant en la pedrera i seguir potenciant-la, on ja han obtingut resultats de la mateixa en les categories sub-14 i sub-16 guanyant només amb gent de Castelló.

Categorías Atletismo