Atletismo
»
»
»
»
»
CARRERES POPULARS | Prop de 10.000 persones participaran en la 3ª edició de ‘València contra el Càncer’

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

CARRERES POPULARS | Prop de 10.000 persones participaran en la 3ª edició de ‘València contra el Càncer’

Diumenge que ve 21 d’octubre aterra a la capital del Turia la tercera edició de ‘València contra el Càncer’. Un gran esdeveniment que celebra l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) i en el qual tots els ingressos de les inscripcions es destinaran a finançar projectes de recerca oncològica.

A dia d’avui, ja són prop de 10.000 els inscrits a aquesta festivitat esportiva i solidària, l’esdeveniment soci-esportiu familiar i solidari més rellevant de la tardor a València. Durant la jornada es realitzaran una multiplicitat d’activitats amb carrera, patinada, marxa, marxa nòrdica i Master Class de spinning.

L’objectiu per la 3ª edició és superar els 50.000 euros de recaptació.

En la seua primera edició de 2016, ‘València contra el Càncer’ va reunir prop de 5.000 participants i va recaptar un total de 23.510 euros, i en 2017 van acudir a la congregació 8.640 persones arribant a recaptar 42.428 euros.

La jornada arrencarà aquest proper diumenge 21 d’octubre a partir de les 9:00 hores del matí des del Passeig de l’Albereda, a l’altura del Pont de l’Exposició, amb una carrera de 5 quilòmetres que recorrerà els principals carrers de València.

Entre les 9:30 hores i les 12:30 hores es realitzaran en tres torns diferents una MasterClass de spinning; la patinada popular començarà a les 9:05 hores, i finalment hi haurà una marxa nòrdica que se celebrarà a les 10:00 hores i una a peu que tindrà començament a les 10:05 hores.

Les inscripcions poden realitzar-se fins a les 14:00 hores del dimecres 17 d’octubre.

Hi ha dues opcions. La primera, a través de la pàgina web www.runcancer.com i la segona, de manera presencial en la planta d’Esports d’El Corte Inglés (Pintor Sorolla, Nou Centre i Av. de França).

El preu de les inscripcions serà de 5 euros, excepte la Master Class de spinning que serà de 12 euros, tots els diners rebuts per a una acció solidària contra el càncer.

La recollida de dorsals i samarretes es podrà realitzar els dies 19 i 20 d’octubre, de 10:00 hores a 20:00 hores, en el Palau de Congressos.

Aquest esdeveniment s’emmarca dins del circuit de RunCàncer-AECC València, un dels circuits solidaris més grans d’Europa, en el qual inclou més de 60 proves en localitats de tota la província.

Categorías Atletismo