»
»
»
TRIATLÓ | El valencià Roberto Sánchez, bronze en l’Europeu Sub-23

La ciutat israeliana de Eliat ha acollit el Campionat d’Europa Sub-23 de triatló, una cita en la qual el valencià Roberto Sánchez Mantecón ha tornat a demostrar que es troba en un extraordinari moment de forma. Fotografia portada: Proyecti FER.

El triatleta de la Universitat d’Alacant ha complert l’objectiu que es va marcar al costat del seu entrenador Roberto Cejuela. Una medalla de bronze que no va ser plata pel sprint final que va perdre davant l’alemany Schaufler.

El suís Studer va completar el podi proclamant-se flamant campió.

L’integrant del Proyecto FER, natural de Manises, suma així una nova presea al seu meravellós palmarès en la distància olímpica. En ella es va proclamar no fa molt doble campió d’Espanya, tant en la categoria elit com en la Sub-23.

En els 1.500 metres de natació, Sánchez va estar a tot moment en l’escamot de cap format per uns 25 triatletas. Seria en el segment de ciclisme on el valencià canviaria de ritme i aniria progressivament posant terra pel mig.

Roberto va endurir el ritme amb la bicicleta, anant-se d’alguns dels anglesos que eren favorits per a la prova.

Després de 40 quilòmetres sobre les dues rodes, distribuïts en 6 voltes d’un mateix circuit, va arribar el moment de la carrera a peu. Des de l’inici dels 10 quilòmetres el suís Studer va imposar el ritme, sempre seguit d’a prop per Schaufler i Sánchez.

El sprint final decidiria la segona posició, una medalla de plata que finalment va conquistar l’alemany Schaufler per molt poc deixant així el bronze pel triatleta de la Universitat d’Alacant.