Atletismo
»
»
»
»
»
ATLETISME | La Diputació de Castelló i el Playa ja treballen en la Copa d’Europa de 2019

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

ATLETISME | La Diputació de Castelló i el Playa ja treballen en la Copa d’Europa de 2019

La Diputació de Castelló s’ha posat a la feina al costat del Playas de Castelló per organitzar la Copa d’Europa d’Atletisme de 2019, que se celebrarà al maig. El diputat d’Esports, Luis Martínez, ja s’ha reunit amb Antonio Escrig i Pepe Ortuño, president i director esportiu del club.

L’equip masculí del club castellonenc participarà en aquesta Copa europea després d’haver-se proclamat campió d’Espanya en l’actual temporada. Mesurarà les seves forces al costat dels altres set millors clubs d’europeus en la seva màxima categoria per reeditar el seu triomf europeu de 2015.

“Serà una nova oportunitat per impulsar la trajectòria dels nostres atletes que esperem tinguin una bona participació “, declara Martínez.

Un Martínez que va afegir que “és una oportunitat també per reconèixer la qualitat organitzativa i esportiva del Platges de Castelló amb el qual reforcem el nostre treball per organitzar competicions a la província i generar noves oportunitats entorn de l’esport”.

400 esdeveniments amb Castelló Escenari Esportiu

L’aposta estratègica de la Diputació per l’esport com a motor dinamitzador de noves oportunitats turístiques i econòmiques per als municipis de la província es tradueix anualment en un calendari d’entorn de 400 competicions esportives que reverteixen en un impacte econòmic superior als 12 milions d’euros.

La celebració d’aquesta competició europea a Castelló és, sens dubte, una aportació important a la internacionalització d’aquest treball que el Govern Provincial realitza en contínua col·laboració amb clubs esportius i municipis.

Categorías Atletismo