Atletismo
»
»
»
»
»
TRIATLÓ | València albergarà el Campionat d’Europa Sub-23 i Paratriatló de 2019

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense

TRIATLÓ | València albergarà el Campionat d’Europa Sub-23 i Paratriatló de 2019

Després de l’èxit de la Copa d’Europa de triatló, València tornarà a acollir una gran prova internacional de triatló. En el 2019 la capital del Turia celebrarà el Campionat d’Europa de Triatló Sub-23, l’Europeu de Triatló Relleus Mixts Sub-23, i finalment l’Europeu de Paratriatló. Fotografies: FETRI.

Així ho ha decidit el Comitè Organitzador, liderat per una Federació Espanyola de Triatló presidida per José Hidalgo i que diposita de nou la seUa confiança a València i en la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana.

“Això torna a ratificar la gran confiança de tot el triatló europeu i mundial en la capacitat organitzativa de la FETRI”, apunta Hidalgo.

Després que la Federació Espanyola fos triada la millor en 2017, “han arribat grans competicions com el Campionat d’Europa Multideporte Eivissa 2018 o el Campionat del Món Multideporte que albergarà Pontevedra la propera primavera”.

Hidalgo incideix que “el model organitzatiu d’Espanya és una garantia per a la comunitat triatleta internacional i també per a les institucions amb les quals es col·labora en cada competició”. Per això, afegeix que “els triatletas espanyols tinguen més proves internacionals prop de casa i les puguen afrontar més descansats i amb menys despeses”.

“València serà una oportunitat magnífica per veure l’actuació de les principals promeses, ja realitats, del triatló europeu”, sentència.

Categorías AtletismoTriatlón