Atletismo
»
»
»
»
»
ATLETISME | La Mitja Marató de València invalida a 40 corredors per cedir el seu dorsal

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

ATLETISME | La Mitja Marató de València invalida a 40 corredors per cedir el seu dorsal

Setmana i mitjana després de l’alegria que va suposar el rècord mundial del kenyà Abraham Kiptum en la Mitja Marató de València 2018, prova que també ostenta el femení collit la passada edició per Joyciline  Jepkosgei, les coses s’han posat serioses. Fotografia portada: Alba Molina.

Després de reunir proves suficients, i sobre la base de l’article 5 del Reglament de la Prova en 2018, l’organització ha decidit desqualificar a un total de 40 corredors per cedir el seu dorsal a tercers sense haver realitzat el canvi de nom que es requereix.

Una mesura rigorosa per la qual no podran participar en les quatre properes edicions.

Un article que resa el següent: “En cas que l’Organització tingués coneixement d’aquesta circumstància i donat el risc que corren aquelles persones que porten un dorsal sense coneixement de l’organització i la distorsió que es produeix en les classificacions, s’anotaran les dades de la persona que cedeix o ven, impedint la seua inscripció en els 4 anys successius, i informant del seu procedir a altres organitzacions de maratons, mitges maratons i 10K”.

La plataforma d’inscripcions de la Mitja Marató de València facilita el canvi de nom mitjançant una eina d’autoservei, per la qual cosa sorprèn i molt que aquests corredors no hagin decidit fer-ho.

Categorías Atletismo