Atletismo
»
»
»
»
»
ATLETISME | València va tornar a deixar clar que ‘no és no’ en la ‘III Marxa contra la Violència de Gènere’

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

ATLETISME | València va tornar a deixar clar que ‘no és no’ en la ‘III Marxa contra la Violència de Gènere’

Va arribar un d’aquells esdeveniments que realment tots desitjaríem que no s’hagueren de realitzar, perquè açò significaria que la violència de gènere quedaria totalment erradicada, no obstant açò, amb la intenció de demostrar la seua total repulsa fins que arribe aquest dia, els carrers de València es van omplir de persones de totes les edats i sexe per a cridar ben alt “no és no”. Foto: FDM València.

A les 10:00 hores del passat diumenge 11 de novembre es va dur a terme en la capital del Túria la ‘III Marxa contra la Violència de Gènere’. Aquesta gran iniciativa impulsada per l’Ajuntament de València i Fundació Esportiva Municipal de València ha sigut un èxit de participació en les dues edicions anteriors i en el dia d’ahir no va ser una excepció, doncs van participar més de 6.000 persones a les quals cal afegir les que es van sumar al projecte a través de la fila 0.

Es va viure una matinal entretinguda i d’unió per a afrontar una marxa de caràcter no competitiu que té com a objectiu involucrar a tota la societat en la conscienciació i la sensibilització contra la violència de gènere, destinant tots els diners recaptats a l’Associació Alanna, que treballa contra l’exclusió social i a favor de la integració i la igualtat de les dones, i a l’entitat AVAF, que treballa desenvolupant programes d’actuació preventiva amb menors en situació de risc d’exclusió social.

https://www.youtube.com/watch?v=YPxmPlDokaI

Categorías Atletismo