Atletismo
»
»
»
»
»
ATLETISME | La Nucia albergarà el Campionat d’Espanya Absolut a l’aire lliure 2019

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

ATLETISME | La Nucia albergarà el Campionat d’Espanya Absolut a l’aire lliure 2019

La Ciutat Esportiva Camilo Cano de la ciutat alacantina de La Nucia ha estat triada per la Federació Espanyola d’Atletisme com la seu del XCIX Campionat d’Espanya Absolut d’atletisme a l’aire lliure, competició que se celebrarà els dies 31 d’agost i 1 de setembre de 2019.

Cal recordar que les pistes d’atletisme del Ciutat Esportiva Camilo Cano encara no estan finalitzades. Continuen unes obres que s’estima que concloguen en els primers mesos del proper any, dates que donen marge al fet que es dispute sense incidents el torneig nacional.

Serà la primera vegada que la província d’Alacant siga seu del Campionat d’Espanya Absolut, sisena a la Comunitat Valenciana.

Així mateix, la Junta Directiva i Comissió Delegada va designar altres seus que estaven pendents per albergar altres campionats de la propera campanya. Linares acollirà el Campionat d’Espanya de camp a través per clubs, Ciudad Real el Campionat d’Espanya de marató i la Todolella el Campionat d’Espanya de carrera de muntanya.

Respecte aquesta última prova, que tindrà lloc en la localitat castellonenca de la Todolella, cal remarcar que encara es desconeix la data en la qual se celebrarà.

Categorías Atletismo