Atletismo
»
»
»
»
»
ATLETISME | La Spartan Race més solidària aterra en el Circuit Ricardo Tormo

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

ATLETISME | La Spartan Race més solidària aterra en el Circuit Ricardo Tormo

Ha començat el compte enrere. Dissabte que ve 1 de desembre el Circuit Ricardo Tormo albergarà l’última cita de la Spartan Race Espanya 2018. Una prova que no només acomiadarà la temporada sinó que a més es disputarà el títol d’Espanya tant masculí com a femení.

Però més enllà de conèixer als nous campions d’Espanya i de l’espectacle que ens va a brindar la complicadíssima carrera d’obstacles, Xest va a sobresortir per convertir-se en una de les edicions més solidàries de tota la història de la Spartan Race Espanya.

La Spartan Race i la Creu Vermella s’uneixen en la campanya “Els seus drets en joc”, amb la qual recolliran joguines per a nens desfavorits.

“Els seus drets en joc”

Tres són les condicions que ha de reunir les joguines que la gent aporte a Xest per a aquests nens. En el cas que no els compleixin, no serviran. En primer lloc que siguen nous, en segon lloc que no siguen bèl·lics i en tercer i últim lloc que no siguen sexistes.

Així mateix, els integrants de la Creu Vermella participaran en l’última Tanda dels Herois de l’any, en la qual correran per visibilizar la situació dels refugiats de la mateixa manera que ho van fer en ciutats com Mallorca, Andorra, Madrid i Barcelona.

Spartan Race València 2018

A dia d’ahui, més de 3.000 valents s’han inscrit per competir en les dues modalitats disponibles : Sprint (+5 quilòmetres i 15 obstacles) i Super (+13 quilòmetres i 20 obstacles). La prova s’emprendrà a les 09:00 hores del matí del dissabte 1 de desembre, finalitzant dotze hores més tard.

Alguns privilegiats podran disputar les sprint nocturnes, així com els més petits (a partir de 4 anys) podran participar en la modalitat Kids. Per acabar, cal assenyalar que les inscripcions continuen obertes a la pàgina web oficial.

Categorías Atletismo