Atletismo
»
»
»
»
»
TRAIL | Rècord històric d’inscripcions del “Costa Blanca Trails”

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Dani Ponz vuelve al Eldense

TRAIL | Rècord històric d’inscripcions del “Costa Blanca Trails”

Dissabte que ve 17 de novembre tindrà lloc una nova edició de el “Costa Blanca Trails”, que en aquest 2018 ha polvoritzat els rècords d’inscripcions amb un total d’1.170 corredors de totes les parts del món. Unes xifres de les quals l’organització no pot estar més orgullosa.

El vicepresident i diputat de Promoció Turística, Eduardo Dolón, i l’alcalde de la localitat, Juan Francisco Pérez, han explicat tots els detalls d’una prova que constarà de quatre modalitats: 20 km, 40 km, 65 km i 102 km. 

Els participants, de 18 països diferents, travessaran els cims de la Serra d’Aitana, el Puig Campana i la Madalla del Llop.

Així mateix, discorrerà per les localitats de Polop de la Marina, Benimantell, Benifato, Beniardà, Confrides i Sella. Un esdeveniment pel qual ha començat el compte enrere i que com s’ha esmentat amb anterioritat ha superat totes les expectatives.

“Aquest tipus d’esdeveniments únics que vinculen esport i turisme són un element diferenciador de la nostra oferta i, a més, es converteixen en un excel·lent pol d’atracció de visitants, ha manifestat Eduardo Dolón.

Per la seua banda, Juan Francisco Pérez ha agraït la implicació del Patronat de Turisme amb aquesta carrera que conjumina esport, seguretat, tecnologia, respecte pel medi ambient i promoció turística, “doncs estem potenciant i donant a conèixer la nostra localitat a través d’un esdeveniment esportiu de caràcter internacional que cada vegada congrega a un major nombre de seguidors”.

En 2019, el “Costa Blanca Trails” serà seu de la final de la Copa d’Espanya de carreres Ultra de la FEDME.

Diferents proves

Mentre que la modalitat de 40 quilòmetres compta amb un desnivell positiu de 2.850 metres, la prova de 65 quilòmetres compta amb un desnivell de 4.200 metres. La més dura, la de 102 quilòmetres que està considerada com una de les més exigents de tot el panorama nacional, acumula un desnivell de 6.500 metres.

I finalment la més suau, la de 20 quilòmetres, posseeix un desnivell d’1.100 metres que els participants podran realitzar, tant corrent com caminant. En aquesta l’organització ha decidit que els participants podran completar-la tant corrent com caminant.

Activitats complementàries

L’esdeveniment inclou diferents activitats destinades a tota la família com a tallers, jocs tradicionals, classes de ioga, xerrades o un trail infantil. A més el divendres 16 de novembre, a partir de les 17:00 hores, el metge i corredor de muntanya César Canales i l’especialista en escalada artificial David Palmada ‘Pelut’ parlaran de les seues experiències i travessies a la Casa de Cultura de Finestrat.

Categorías AtletismoTrail