Atletismo
»
»
»
»
»
ATLETISME | Més de 10.000 escolars participen en el projecte educatiu “La Marató al col·le”

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Castellón 2-1 Tenerife

ATLETISME | Més de 10.000 escolars participen en el projecte educatiu “La Marató al col·le”

Diumenge que ve 2 de desembre la capital del Turia s’inundarà de més de 30.000 corredors que participaran en la Marató de València 2018, un esdeveniment amb el qual any rere any es bolca tota la ciutat inclosos els més petits. Així ho demostren les xifres del projecte “La Marató al col·le”, que celebra el seu quart aniversari.

En la present edició de 2018 s’han sumat més de 10.200 escolars, concretament 10.236 joves, procedents de 30 col·legis. El professorat de cada centre educatiu junt el suport dels monitors de les activitats s’encarreguen de dirigir als xics y xiques en la iniciativa promoguda per la Fundació Trinidad Alfonso en col·laboració amb la Fundació MAPFRE.

Els pilars són: transmissió de valors, cultura de l’esforç, millora de la qualitat educativa i la lluita contra el sedentarisme i l’obesitat.

D’aquesta manera, ‘La Marató al Col·le’ defensa l’esport com a eina per a la promoció d’hàbits saludables i tracta de motivar a l’alumnat per practicar-ho fora de l’escola, en família, amb amics o en altres entitats esportives.

Durant les properes setmanes, alumnes de València i província protagonitzaran activitats relacionades amb la Marató i gaudiran de concursos literaris i de dibuix, carreres, jocs en equip, un minimarató i manualitats amb les quals integraran, d’una manera multidisciplinària, el món de la carrera a peu a través dels professionals d’Educació Física i Educació Artística.

El dissabte 1 de desembre, vespra de la Marató de València 2018, se celebrarà la gala de lliurament de premis als centres i escolars de ‘La Marató al Col·le’.

Categorías Atletismo