Atletismo
»
»
»
»
»
ATLETISME | La presentació de la Marató València 2018 celebra el rècord d’inscrits i internacionalitat

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

ATLETISME | La presentació de la Marató València 2018 celebra el rècord d’inscrits i internacionalitat

La Marató València Trinidad Alfonso EDP, organitzat per la SD Correcaminos i el Ajuntamentde València, ha iniciat el seu 38ª edició amb l’acte de presentació. ‘La Festa de la Marató’ inundarà tota la ciutat del running durant aquests propers dies amb els 22.000 participants de la marató i els 8.500 corredors de la 10K València Trinidad Alfonso.

El nou rècord d’inscrits de la marató i el nou registre de participació estrangera (un 36%) amb quasi 8.000 corredors de 90 països diferents, han estat part central de l’acte de presentació, juntament amb l’esforç d’una organització per preparar un esdeveniment d’aquest nivell, que ha estat recollit en el documental ‘L’Ànima de la Marató València’.

“Hem de ser molt acurats i això ens va portar a tancar les inscripcions en 22.000”, va explicar Paco Borao, president SD Correcaminos.

Per la seua banda Juan Botella, gerent de la SD Correcaminos, va assegurar que “el proper 2 de desembre no hi haurà al món de l’atletisme un xut d’adrenalina més gran que travessar la meta sobre la passarel·la a la Ciutat de les Arts i les Ciències”.

“Anem a intentar batre el rècord masculí i el rècord femení. És l’objectiu de l’atletisme com a esport”, va agregar Botella.

La Marató València 2018 comptarà amb el major dispositiu de Creu Roja a Europa.

Quant a la participació en la prova, Maite Girau, regidora d’Esport i Sanitat del Ajuntament de València va destacar que “la participació de dones segueix pujant i hi haurà un nou rècord de dones aquest 2 de desembre”.

La marató compta amb un 17% de participació femenina i un 47% en el 10K”, va afegir Girau. En el seu discurs va destacar l’elevada ocupació hotelera que viu la ciutat amb motiu de la prova (un 93%) i va concloure destacant que “València és un autèntic reclam en l’àmbit esportiu que visitaran més de 50.000 persones”.

L’acte de presentació va finalitzar amb la intervenció de tres corredors que han participat en les 38 edicions.

Un esdeveniment que també va concloure amb la intervenció de la Falla Duc de Gaeta, guanyadora del premi d’animació de 2017, que va posar el fermall final a l’acte presentació de ‘La Festa de la Marató’, en el qual no poden faltar les falles, que també van estar presents per Marina Civera, la Fallera Major de València i la seva Cort d’Honor, així com els representants dels clubs valencians d’elit que també se sumaran a elevar els punts d’animació del recorregut fins als 230 en els 42.195 metres.

Categorías Atletismo