Atletismo
»
»
»
»
»
CROSS | El valencià Víctor Ruiz, subcampió del Cross de Stirling amb Europa

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.
Víctor Ruiz
El valenciano Víctor Ruiz se alza subcampeón del Cross de Stirling con Europa (CA Playas de Castellón).

CROSS | El valencià Víctor Ruiz, subcampió del Cross de Stirling amb Europa

El valenciano Víctor Ruiz se alza subcampeón del Cross de Stirling con Europa (CA Playas de Castellón).

La temporada de l’atleta del Platges de Castelló Víctor Ruiz és per a emmarcar. El utielano de 25 anys, qui es va proclamar campió amb Espanya del relleu mixt de l’Europeu de Cross que es va celebrar el mes de desembre passat en Tilburg, suma una nova medalla al seu palmarès. Fotografies: Platges Castelló.

El valencià, integrant de la selecció europea, s’ha alçat amb la medalla de plata en el prestigiós  Great  Stirling Cross Country. Una prova mítica que fins aquest any sempre s’havia disputat a la ciutat escocesa d’Edimburg.

Víctor Ruiz s’ha proclamat amb Europa subcampió del Cross de Stirling.

En el relleu mixt de 4×1.500 metres es van mesurar Gran Bretanya, els Estats Units i Europa. Els espanyols van copar la selecció europea: Solange Pereira (València Esports), Esther Guerrero, Pablo Sánchez en substitució de SaúlOrdóñez i Víctor Ruiz (Platges de Castelló).

Gran Bretanya, encapçalada per una fantàstica Laura Muir, es va alçar flamant campiona parant el rellotge en 17’36”. Un registre al qual també van contribuir Jamie Williamson, Alexandra Bell i Phil Sesemann. 9 segons després va travessar la línia de meta en segona posició Europa amb un temps de 17’45”. Els Estats Units va completar el podi pujant-se al tercer calaix després de protagonitzar una marca de 18’01”.

Gran Bretanya va vèncer (17’36”), Europa va ser segona (17’45”) i els EUA tercers (18’01”).

Magnífica preparació la que està duent a terme el utielano Víctor Ruiz. I és que l’atleta del Platges de Castelló ja mira al mes de març, en el qual es disputarà l‘Europeu de Pista Coberta de Glasgow en el qual buscarà classificar-se per al 1.500.

Categorías Atletismo