Atletismo
»
»
»
»
»
ATLETISME | El Campionat Unió Mediterrània sub-23 tindrà cinc representants del Platges de Castelló

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Fotos: GOLSMEDIA y Valencia CF.

ATLETISME | El Campionat Unió Mediterrània sub-23 tindrà cinc representants del Platges de Castelló

L’equip d’atletisme del Platges de Castelló tindrà una àmplia representació en el Campionat Unió Mediterrània Sub-23.  I és que, dos nois, Ignacio Fontes i Kevin Sánchez i tres noies, Paula Sevilla, Herminia Parra i Claudia Conte, han estat convocats per la selecció nacional per a disputar la quarta edició del campionat en Miramas (França). Fotografia portada: Platges de Castelló.

D’aquesta manera, aquests cinc representants del Platges de Castelló formen part d’una expedició nacional liderada per José Peiro i que està composta per un total de 13 xiqus i nou xiques. Així, Kevin Sánchez competirà en la categoria masculina en 60 tanques, mentre que Ignacio Fontes participarà en els 1.500. Pel que fa a les xiques, Paula Sevilla competirà en els 60 metres. Així mateix, mentre que Claudia Conde formés part del salt d’altura, Herminia Parra disputarà el 400 metres.

Platges de Castelló és el segon club que més esportistes aporta, després del Barcelona

Amb tot això, cal recordar que Espanya té un important palmarès pel que fa a aquesta competició, ja que suma 23 bronzes, 17 plates i fins a 16 ors. Per tant, els nostres atletes castellonencs tindran un llistó bastant elevat i buscaran estar a l’altura de les expectatives, competint com ells saben.

Categorías Atletismo