Atletismo
»
»
»
»
»
CROSS | El Platges de Castelló busca la seua tercera Copa d’Europa de Clubs consecutiva

Resultados

Resultados

Información ofrecida por Golsmedia BeSoccer

Te puede interesar

Álex Quevedo presentando como nuevo jugador del Villarreal CF. Foto: VillarreaL CF.

CROSS | El Platges de Castelló busca la seua tercera Copa d’Europa de Clubs consecutiva

S’acosta una de les dates marcades en roig en el calendari de tot amant de l’atletisme de camp a través, ja que la ciutat portuguesa de Albufeira acull la 56a Copa d’Europa de Clubs masculí Sub-20 de camp a través, on el Club d’Atletisme Platges de Castelló representarà els interessos de l’atletisme de la Comunitat Valenciana. Foto: CA Platges de Castelló.

El Platges de Castelló va véncer en les dues passades edicions, la primera d’elles en Albufeira

El club de Castelló aterra a l’Algarve amb l’objectiu de tornar a aconseguir el títol de campió d’Europa i de posar el nom del Platges de Castelló a la part alta de l’atletisme europeu. En l’edició d’enguany serà l’atleta de 18 anys Pedro García Palència el que encapçale l’expedició del club castellonenc. Al costat d’ell li acompanyaran Adrián Diaz, Diego Menéndez Rodríguez, Antonio Carlos Fernández, Sami Neffat i Álvaro García, un equip més que complete per a aconseguir l’èxit.

Així doncs, tots els atletes esmentats tindran l’oportunitat d’aconseguir el títol de campions d’Europa Sub-20 diumenge que ve 3 de febrer, quan es dispute una competició fetitxe per als joves atletes castellonencs.

Albufeira ja ha acollit tres edicions, aquesta serà la 15a en terres lusitanes

Després que en la passada edició (l’edició número 55) fóra Mario García el que encapçalara l’expedició castellonenca per a alçar-se amb la victòria, ara un altre nou equip tractarà de recórrer un circuit que compta amb una distància de 6.260 metres.

Categorías Atletismo